Keiichi Hayashi's Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi Portrays The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the maker of the awarded work Award Winning Kyoto Silk Retail Shop spells out, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Keiichi Hayashi's Kyoto Silk Retail Shop Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Awards Index Magazine homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2020 Awards Index Magazine - awards-index.com - All Articles